Cuina volcanica.pdf

Cuina volcanica

none

Al bell mig de la terra aspra i de mala petja, en aquesta Garrotxa fecunda, boirosa, i freda en dies de ple hivern, hi brolla una cuina plena de bones menges, amb fesols de la tavella grisa, i patates mores, fajol i blat de moro blanc, tòfones i bona carn... que fan de la cuina volcànica un brot de gastronomia agraïda a tot el territori i a la seva gent.

La cuina garrotxina tradicional, la del record dels vells que tots invoquem, la de la vella cuina familiar, té sis elements essencials transversals: les farinetes (de fajol), el farro (de blat de moro blanc), els fesols, la ratafi a, la matafaluga i el brou bufat. 1994, neix el grup Cuina Volcànica. Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca.

9.87 MB Tamaño del archivo
9788497913058 ISBN
Gratis PRECIO
Cuina volcanica.pdf

Tecnología

PC e Mac

Lea el libro electrónico inmediatamente después de descargarlo mediante "Leer ahora" en su navegador o con el software de lectura gratuito Adobe Digital Editions.

iOS & Android

Para tabletas y teléfonos inteligentes: nuestra aplicación gratuita de lectura tolino

eBook Reader

Descargue el libro electrónico directamente al lector en la tienda www.lavalijahostel.cl o transfiéralo con el software gratuito Sony READER FOR PC / Mac o Adobe Digital Editions.

Reader

Después de la sincronización automática, abra el libro electrónico en el lector o transfiéralo manualmente a su dispositivo tolino utilizando el software gratuito Adobe Digital Editions.

Notas actuales

avatar
Sofi Voighua

Cuina Volcanica, Olot. 3,820 likes · 1 talking about this. Col·lectiu de cuina de la Garrotxa Cocina Volcánica. Ahora hace 20 años, nació el grupo Cuina Volcànica, un conjunto de restaurantes que ha consolidado una cocina apasionada basada en los usos gastronómicos más arraigados a nuestra comarca que, partiendo de productos autóctonos, han proyectado una cocina al …

avatar
Mattio Mazios

Más de 150,000 libros, únete a nosotros !!! En nuestro sitio web de ACUITYAPARTMENTS.COM puede encontrar el libro de Cuina volcanica en formato PDF. Cuina volcanica es … 28/05/2019

avatar
Noe Schulzzo

Gastronomía Cuina Volcànica, 25 años apostando por la gastronomía de la Garrotxa 14 Jun 0 Likes . La Garrotxa es tierra de volcanes y de valles, un espacio con personalidad geográfica y climática propia, una de las comarcas más ricas en producto, con un paisaje diverso, y eso debía percibir en la elaboración de los platos. Cruixent de peus de porc amb xips de naps i moniato. Restaurant La Quinta Justa; Ingredients: 2 peus de porc tallats per la meitat 2 fulles de llorer 1 pastanaga 2 porros (1 per fer bullir i l’altre per fer les xips) 2/3 naps 1 all negre 50g de farina d’ametlla Crema balsàmica de Mòdena Oli,…

avatar
Jason Statham

Una cuina basada en un receptari tradicional, creatiu i atrevit. Cuina volcànica, cuina de la terra dels volcans, aquesta terra fèrtil i plena de vida on arrelen el blat de moro, els fesols, el fajol, la patata, el nap, la ceba, la tòfona, l'escarlot i la castanya que acompanyen el porc, el cargol i el senglar.

avatar
Jessica Kolhmann

L’any 1994 neix el col•lectiu de Cuina Volcànica de la mà d’un grup de restaurants que volen consolidar una cuina basada en el producte del territori i de proximitat, creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentària, i ho volen fer a través dels fogons, recuperant receptes antigues i generant-ne de noves, i donant ...